Provincie start Koopstromenonderzoek

De Provincie Zuid-Holland start een grootschalig koopstromenonderzoek in alle gemeenten. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en hoe tevreden zij zijn over de aankopen en de locaties. Dit onderzoek is gestart omdat in de afgelopen jaren detailhandel is veranderd, zo heeft online shoppen een sterke groei doorgemaakt en zijn sommige winkels op straat omgebouwd naar horeca of woningen. Gemeenten en provincies werken samen met winkeliers om winkelcentra en binnensteden aantrekkelijker te maken, daarom is het onderzoek van groot belang. Inwoners ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek.

Onder de deelnemers worden meerdere Horeca Cadeaukaarten T.W.V. 25 euro verloot.

De inwoners die geen uitnodiging hebben gekregen maar wel mee willen doen met het onderzoek kunnen de vragenlijst invullen op de website. Dit kan tot 31 oktober

Geef een reactie