Lezersaanbieding: whiskyproeverij

De “R” zit weer in de maand en daarom organiseert het zakenblad Rijnstreek Business een gezellige whiskyproeverij in samenwerking met whiskyprofessional Wim Wamelink, eigenaar van Masterclass Bar uit Noordwijk.

Vanaf een grote buffettafel, waarop zo’n 40 verschillende whisky’s staan, zal de proeverij van 5 drams gehouden worden. De whisky’s worden opgebouwd van mild tot rokerig en stevig.

De proeverijen, reizen, vaartochten en evenementen die Wim organiseert zijn wel opgehangen aan whisky, maar ze gaan vooral over sfeer en gastvrijheid.  Waar traditionele proeverijen vaak een standaardkarakter hebben – vijf smaken, praatje erbij en achteraf flessen verkopen – onderhoudt Wim zijn gasten vanaf het moment dat ze binnenkomen. Wim:  “En ik verkoop zelf geen whisky, alleen maar miniatuurflessen en relatiegeschenken op mijn webshop.”

Uiteraard weet Wamelink waarover hij het heeft. “Maar ik weet van te voren níet wat ik ga schenken. Mij gaat het er vooral om mensen te vragen naar hun smaak. Dan maken wij er samen een ontdekkingstocht van.”

Datum: woensdag 8 december 2021
Locatie: Hotel Heeren van Noortwyck
Inloop vanaf 19.30 uur 
Start proeverij: 20.00 uur
Einde proeverij 22.00 uur
Naborrelen aan de bar (facultatief)
Inschrijving aantal personen: maximaal 25 (vol=vol)

Speciaal tarief voor lezers van Rijnstreek Business 30 euro. (Normaal tarief: 39,95 euro).

Kaarten kun je HIER bestellen

Geef een reactie