Auto Luykx is de Sterkste Schakel Kennemerland 2021

In de sfeervolle Club West van het BUKO Telstar Stadion in Velsen-Zuid vond vrijdagavond 12 november de feestelijke finale plaats van de eerste editie van de Sterkste Schakel Kennemerland. Ruim 175 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio’’ wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond de klok van 11 uur zagen dat Bianca en Carlos Cuvelier van Auto Luykx de trotse winnaars werden van de Sterkste Schakel Trofee 2021 van Kennemerland, die werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.

In de zaal van het BUKO Telstar Stadion druppelen rond 19.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden en tal van winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. Bij de entree is iedereen nog even professioneel gecheckt middels de corona app. Er heerst een ontspannen sfeer. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, gasten begroeten elkaar via een ‘boks’. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen!

Om precies 20.30 uur begint een schitterend optreden van zangeres Simone Nijssen die het publiek meesleept met de klanken van haar fenomenale stem. Het woord is daarna aan de presentator van de Sterkste Schakel Finale avond Richard Lamb. Na een spannende avond worden eigenaars Bianca en Carlos Cuvelier gekroond tot Sterkste Schakel van 2021. De Publieksprijs is veroverd door Magic Movers Verhuisbedrijf. De andere winnaars van de avond kunt u in onderstaand overzicht teruglezen. Een uitgebreid foto-en sfeerverslag van deze mooie avond wordt opgetekend door de redactie van het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business in de jaarlijkse Winnaars Special. Zie hieronder:

ATTENTIE WINNAARS SPECIAL
De jaarlijkse Winnaars Special met álle Sterkste Schakel Winnaars uit de regio Kennemerland staat voor u online!
In deze uitgave kunt u een uitgebreid sfeerverslag lezen van de Grande Finale compleet met de bedrijfsartikelen over de winnaars (nrs. 1, 2 en 3).

De editie staat hier voor u klaar.
De gedrukte versie ligt sinds enkele dagen op de deurmat. Alle winnaars ontvangen nog een doosje papieren exemplaren om uit te delen onder hun relaties.


GRATIS FOTO’S FINALEAVOND
Via deze link kunt u een selectie schitterende finale foto’s downloaden. De foto’s zijn gemaakt door Arjan van der Zwart van ‘Plein10 Creatieve Communicatie’.
Alle foto’s kunt u, kosteloos en rechtenvrij, downloaden en gebruiken voor eigen PR-doeleinden.


Alle winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2021 op een rij:


Overall Winnaar
Auto Luykx

Bouw, Installatie & Techniek

1. Tauber oppervlaktetechniek

2. TEKLAB Productontwikkeling

3. Regiobouw Haarlemmermeer

Dienstverlening minder dan 5 medewerkers

1. Bureau Bewust Verzekerd

2. Jepp! Promotional Products

3. Hertog Makelaars Haarlem

Dienstverlening meer dan 5 medewerkers

1. L&D Support

2. Alpha Security

3. Smit Velsen

Detailhandel & Automotive

1. Auto Luykx

2. Alka keukens

3. Van Duivenboden Interieur Haarlem

Internationaal zakendoen

1. WatchWorks Haarlem

2. Nordex

3. Tiekstra Scheepselectra


Grant Thornton Groeiversneller
Bouwens Kunststof Kozijnen


Beste Website

  1. Interhouse Verhuurmakelaars
  2. Jepp! Promotional Products
  3. Oosteinde Tuinhout & Sierbestrating


Publieksprijs
Magic Movers Verhuisbedrijf


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.