Gemeente Wassenaar zet in op ‘Dag van de Ondernemer’

Op vrijdag 19 november is de Dag van de Ondernemer. De gemeente Wassenaar roept bewoners op om een Wassenaarse ondernemer voor te dragen om in het zonnetje te zetten. 

Het is een initiatief van MKB-Nederland. Zij vinden dat de mensen respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van de ondernemers in Nederland. In Wassenaar zijn 2450 bedrijfsvestigingen. Zowel ZZP’ers als kleine en grote bedrijven. Dit zorgt voor maar liefst 9.500 werkplaatsen. ‘Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Wassenaar. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor hun doorzettingsvermogen en voor wat ze voor Wassenaar doen en betekenen.’, aldus wethouder Caroline Klaver, Economische Ontwikkeling, Verkeer en Vervoer.

De ondernemers kunnen tot en met 18 november worden opgegeven via de website. De gemeente zegt één voorwaarde te hebben: ‘u bent zelf niet de eigenaar, (mede)eigenaar of aandeelhouder van diens onderneming’. Uit alle inzendingen worden drie willekeurige bedrijven gekozen die wethouder Klaver op 19 november extra in het zonnetje zet.

Geef een reactie