Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen lanceert RAP Wonen

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen lanceert RAP Wonen. De ontwikkelende aannemer biedt met RAP Wonen een oplossing voor gemeenten en woningcorporaties die binnen een relatief korte tijd betaalbare en duurzame woningen dienen te realiseren.

De nood in Nederland om snel woningen te bouwen is hoog. De kloof tussen vraag en aanbod op de woningmarkt wordt steeds groter met als gevolg dat starters steeds moeilijker kunnen instappen. Met een andere aanpak van het bouwproces voorziet RAP Wonen in de ambities van de overheid om 100.000 woningen per jaar te realiseren. Kenmerkend voor dit nieuwe industriële bouwconcept is de snelle bouwtijd, korte voorbereidingstijd en oog voor hoogwaardige kwaliteit. Samen met haar ervaren partners heeft Ouwehand Bouw veel innovatie kunnen doorvoeren in de processen van voorbereiding en uitvoering waardoor de kwaliteit hoog is. Door die samenwerking wordt de fabriek overgeslagen en wordt er gewerkt met specialisten die op de bouwlocatie assembleren. Naast een efficiënter bouwproces, levert de werkwijze van RAP Wonen ook een reductie van bouwkosten op, wordt het milieu en de omgeving minder belast, en biedt het schaarste van grondstoffen en personeel het hoofd.

RAP Wonen biedt met name voor woningcorporaties en gemeenten uitkomst. Naast een permanente woonoplossing, voorziet RAP Wonen ook in de behoefte van tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld op locaties waar een lange proceduretijd van toepassing is. De RAP woningen zijn remontabel en kunnen na een exploitatieperiode van acht tot vijftien jaar gedemonteerd en herplaatst worden op een nieuwe locatie. RAP Wonen houdt met deze circulaire bouw rekening met een beter milieu zonder daarbij het comfort voor de (toekomstige) bewoners te verliezen. Met de uitstraling van een kwalitatief hoogwaardige woning, kunnen gemeenten en woningcorporaties ook nog eens het woningtype kiezen; de traditionele eengezinswoning, appartement of de levensloopbestendige woning. Het woningaanbod voor starters én senioren wordt op deze manier op een spoedige wijze vergroot.

Snel. Remontabel. Betaalbaar. Kwaliteit. Dat zijn de kenmerken waar RAP Wonen voor staat. Weliswaar een nieuw merk, wel met 80 jaar ervaring als familiebedrijf in de bouwwereld. Wilt u meer weten over ons, of wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via www.rapwonen.com
We vertellen u graag meer over onze woonoplossing.

Fotobijschrift:
Halffabricaten worden aangeleverd op de bouwlocatie, waar specialisten de RAP Woningen assembleren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.