Samenwerking Wassenaar en Voorschoten Marketing verlengd met drie jaar

De samenwerking tussen Wassenaar-Voorschoten Marketing is onlangs met drie jaar verlengd. De twee gemeenten werkte al langer samen om de economie en toerisme een boost te geven. Na het succes van afgelopen jaren hebben de gemeenten besloten deze samenwerking door te zetten.

In de afgelopen drie jaar heeft de samenwerking volgens de organisatie al veel opgeleverd. Voorbeelden hiervan zijn de realisatie van VVV’s en de vernieuwde website, waar alle toeristische en recreatieve voorzieningen te vinden zijn. ‘Bezoekers zijn belangrijk voor de economie en vitaliteit van onze dorpen en kennen geen gemeentegrenzen.’ licht de Voorschotense wethouder Paul de Bruijn toe. ‘Toeristen zorgen voor extra bestedingen en dragen bij aan de werkgelegenheid. Daar hebben wij allemaal profijt van.’ Wethouder Caroline Klaver (Wassenaar) voegt daar het volgende aan toe: ‘Het is belangrijk om samen te blijven bouwen aan een bloeiende lokale economie.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.