20 MKB bedrijven uit Zuid-Holland in KVK Innovatie Top100

Met 20 mkb’ers is Zuid-Holland goed vertegenwoordigd in de KVK Innovatie top 100 van 2021. Jooren scheepsschroeven BV uit Dordrecht staat op nummer 8 en kreeg voor de provincie Zuid-Holland de hoogste notering.

Ieder jaar reikt KVK de prijs uit voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De winnaar mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van het land noemen. Dit jaar neemt Grown.bio het stokje over van Somnox uit Delft. Somnox was voor het jaar 2020 uitgeroepen tot het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland.

De KVK Innovatie top 100 is bedoeld om innovatie te stimuleren. Alleen bedrijven en stichtingen die bij de KVK zijn ingeschreven kunnen deelnemen aan deze verkiezing. De genomineerde mkb’ers zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Felicitaties voor alle Zuid-Hollandse mkb’ers in de KVK Innovatie Top 100

De provincie is trots op de innovatieve ondernemers in Zuid-Holland. Gedeputeerde Meindert Stolk (Economie en Innovatie): “Graag feliciteer ik alle Zuid-Hollandse ondernemers die in de KVK Innovatie Top 100 staan. Samen met alle andere innovatieve ondernemers en kennisinstellingen leveren zij een belangrijke bijdrage aan onze regionale economie. En belangrijker: aan oplossingen voor diverse grote maatschappelijke vraagstukken waarvoor we staan, van de overgang naar duurzame energie en circulair tot veranderend klimaat en digitalisering. Innovatie is daarvoor van groot belang, als provincie ondersteunen en stimuleren we dat. Mooi om die innovatiekracht terug te zien in deze lijst.”

Deze mkb’ers uit onze provincie staan in de top 100 van 2021:

 • Jooren scheepsschroeven BV (nummer 8)
 • Wolk (nummer 14)
 • Spectral Industries (nummer 15)
 • Loop Biotech (nummer 17)
 • E-Trailer (nummer 19)
 • Value Maritime (nummer 20)
 • Ziemi (nummer 26)
 • CAREanimations (nummer 27)
 • Coffee Based (nummer 29)
 • Dubline (nummer 32)
 • CO2 Correct BV (nummer 59)
 • Data for Good (nummer 71)
 • Upinion Netherlands BV (nummer 72)
 • Minois (nummer 75)
 • Augmex (nummer 80)
 • Rainmaker Holland BV (nummer 83)
 • Global Sustainable Enterprise System (nummer 86)
 • i-Vention (nummer 88)
 • Moonback (nummer 93)
 • Polypane (nummer 96)

KVK Innovatie Top 100

Weten welke mkb’ers zijn genoteerd in de KVK Innovatie Top 100? Op www.kvkinnovatietop100.nl(verwijst naar een andere website) vind je alle omschrijvingen van de innovatieve mkb’ers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *