Bouw ‘Tech Campus De School’ kan van start

Onlangs overhandigde wethouder Inge van der Meer de sleutel van het voormalige Bonaventuracollege in Roelofarendsveen officieel aan Barry Verdel. Vanaf nu kan Verdel starten met alle voorbereidingen voor de bouw. De tijdelijke bewoners werden officieel bedankt voor het ‘oppassen’ op het pand.  

Het pand wordt verbouwd tot ‘Tech Campus De School’, een pand waarin het delen van kennis, kunde en ervaringen centraal staat. De School bevat tweeëntwintig lokalen waarin wordt gewerkt, door onder andere Verdel ICT & Media en CoolProfs. Ook wordt er een ruimte ingericht voor flexwerkplekken voor freelancers en kenniswerkers. Naast werkplekken worden er eveneens 27 starterswoningen gebouwd. Bewoners kunnen gebruik maken van alle gemeenschappelijke voorzieningen zoals de aula en flexplekken om te werken. Er is plek voor maatschappelijke doelen, ondernemersbijeenkomsten, netwerken en meer. Het geheel moet een bruisend centrum worden waar continu gewoond, gewerkt en geleefd kan worden.
Barry Verdel hoopt voor het eind van het jaar de werkplekken te kunnen gaan gebruiken. De oplevering van de woningen zal in het jaar daarop plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.