Prinses Christina Concours verzorgt muzikale invulling Klamuze Concert in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 13 februari vindt het eerste concert in 2022 van Stichting Klamuze plaats. Ze beginnen het jaar met de jonge talenten van het Prinses Christina Concours. De musici Philip Karmanov (piano), Duo Sarah van der Lijke (dwarsfluit) en Lilianne Vossen (piano) en Merle van der Lijke (harp) verzorgen de muzikale invulling van de middag.

Het Prinses Christina Concours gelooft in de kracht van muziek. Ze stimuleren kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Ruim vijftig jaar geleden organiseerde Ruud van der Meer voor het eerst een concours vanuit een gymzaal van het Haagse Edith Stein College. Inmiddels is het Christina Concours uitgegroeid tot een toonaangevende muziekwedstrijd. De jonge musici laten verschillende composities horen. O.a. de componisten Chopin, Debussy, Grandjany en Jongen passeren de revue.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2021/2022 op www.klamuze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *