Nieuwe voorzitter Business Club Lisse

Tijdens de ledenvergadering van 8 maart 2022 is Dennis van der Voort als nieuwe voorzitter van Business Club Lisse geïnstalleerd. Er zijn wat verschuivingen binnen het bestuur. Penningmeester Cor Vork verlaat het bestuur omdat hij gedeeltelijk in het buitenland gaat wonen. De voormalig voorzitter Jos van der Vlugt blijft in het bestuur, maar neemt nu de taak van penningmeester op zich. Paul van der Putten blijft binnen het bestuur de communicatie verzorgen. Twee bestaande bestuursleden en een nieuwe voorzitter vormen nu het bestuur van Business Club Lisse.

Dennis is Managing Partner bij KIEN OndernemersAdvies. Zij adviseren en begeleiden bedrijven en ondernemers in strategie, groei, organisatie-(her)richting, businessplannen en overnames. Dennis is een ervaren bestuurder en had lange tijd een radioprogramma voor ondernemers bij Bollenstreek Omroep. Met deze werkzaamheden heeft Dennis een groot netwerk en hoort vele meningen en visies, een belangrijk voordeel in de belangenbehartiging naar gemeenten en andere overheden.

Business Club Lisse organiseert maandelijks op de 2e dinsdag een bijeenkomst voor ondernemers en vaak introducees. Deze bijeenkomsten variëren van een businessborrel om eens onderling bij te praten tot bedrijfsbezoeken om bij elkaar in de keuken te kijken. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ook gastpresentaties, recent was mboRijnland aanwezig om uit te leggen hoe samenwerking tussen ondernemers en scholen steeds bepalender wordt.

Business Club Lisse is ook aangesloten bij Bedrijfsleven Bollenstreek, de belangenbehartiger voor ondernemers uit de Bollenstreek waar een bestuurslid van iedere ondernemersvereniging mee spreekt en denkt. Speerpunten zijn: mobiliteit, ruimte voor bedrijven, huisvesting, onderwijs en arbeidsmarkt en energietransitie.

Kortom: een uitdaging voor de nieuwe voorzitter. Dennis geeft zelf aan het een eer te vinden de ondernemers te mogen vertegenwoordigen!www.businessclublisse.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *