Managing Director Stephan Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin verkozen tot eerste Vice President EHMA

Tijdens de 48ste Algemene Leden Vergadering in Lugano heeft de European Hotel Managers Association (EHMA) het nieuwe uitvoerend bestuur gekozen.  Op 18 maart is Panos Almyrantis (Griekenland) verkozen tot President, Stephan Stokkermans (Nederland) vervult de functie eerste Vice President en Pawel Lewtak (Polen) wordt Vice President. De drie heren vervullen de functies in de periode van 2022 tot en met 2024. Het uitvoerende bestuur is gekozen door de leden van EHMA.

Nederlander Stephan Stokkermans (Managing Director Grand Hotel Huis ter Duin) is vereerd met de functie; “het is goed om in deze turbulente tijd met elkaar de schouders te zetten onder Europese samenwerking en het vak van hotelier verder uit te dragen.” Stephan Stokkermans is reeds voorzitter van de Nederlandse en Belgische Chapter van EHMA. 25 prominente hoteliers uit beide landen zijn aangesloten bij deze Chapter.  

Over EHMA

EHMA – European Hotel Managers Association is opgericht in Rome in 1974 door pioniers uit de hotelindustrie met het doel het imago van de industrie te behouden en verhogen. De EHMA bestaat uit General Managers uit verschillende landen die voortdurend streven naar een innovatieve, gastvrije en professionele branche, waar de gasten altijd centraal staan. Vandaag de dag bestaat de organisatie uit bijna 400 leden die 23 Europese landen vertegenwoordigen. 300 daarvan zijn General Managers van luxe hotels. De vereniging vertegenwoordigd 300 hotels, 85.000 kamers en 65.000 werknemers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.