Introductiedagen bij Zeeuw & Zeeuw New Mobility


Tijdens de New Mobility introductiedagen van 19 en 20 mei aanstaande neemt Zeeuw & Zeeuw u graag mee in de wereld van morgen en de veranderende regelgeving en nieuwe manieren van last-mile distributie. Maak kennis met elektrische scooters, Scoobics, Citkars en overige producten van LMe Mobility. Onder het genot van een hapje en een drankje informeert Zeeuw & Zeeuw u graag over alles wat deze scooters te bieden hebben. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een proefrit te maken op één van de elektrische scooters, Scoobics, Citkars. Zo ervaart u zelf alle gemakken van het rijden met de New Mobilty producten van Zeeuw & Zeeuw.

Speciale Business Avond

BUSINESSAVOND – 19 mei
Tijdens deze gezellige avond komt u alles te weten over wat last-mile mobility kan betekenen voor uw bedrijf! Naast interessante gastsprekers is er de mogelijkheid om proef te rijden met scooters, Scoobics en Citkars. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.
Programma
19:00 Inloop met een hapje en een drankje
19:00 – 19:30 Proefrijden
19:45 Start presentaties
Aart Draijer
Vestigingsmanager
Rick van Rijthoven
Eigenaar World of E-mobility
Natasja van der Spek
Directie-Blue-Hub duurzame stadslogistiek Haarlem en Zandvoort
Job Kluis
Adviseur duurzaamheid en klimaat en klimaat adaptie van gemeente Noordwijk
Karin van den Berg-Hulshoff
Directeur LME Mobility wonen- werken en leven
21:30 Afsluiting

Wilt u de Business Avond graag bijwonen? Uiteraard kosteloos. Geef u dan op via deze link: https://www.zeeuwenzeeuw.nl/new-mobility-introductiedagen/

Programma
DONDERDAG 19 MEI
10:00 – 17:30 Proefrijden particulieren
19:00 – 21:30 Businessavond (Informatie: zie bovenstaand blok. Graag even aanmelden)

VRIJDAG 20 MEI
10:00 – 17:30 Proefrijden particulieren

LOCATIE
Zeeuw & Zeeuw Renault Noordwijk
Keyserswey 75
2201 CX Noordwijk‎
071 – 364 05 40

Over Zeeuw & Zeeuw New Mobility
Elektrische Last mile oplossingen voor personen en goederen.
Zeeuw & Zeeuw New Mobility helpt u graag met uw last-mile mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om het vervoer van personen of goederen, Zeeuw & Zeeuw heeft de oplossing. Zij leveren diverse volledig elektrische voertuigen, van scooter tot grote bestelbus, maar kunnen ook voorzien in laadoplossingen en onderhoud.

*Persoonlijk advies
*One-stop shop oplossingen
*Alleen volledig elektrische voertuigen
*Eigen werkplaatsen voor onderhoud

Geef een reactie