Noordwijk werkt aan winkelgebieden

Veilig laden en lossen en weg met foutparkeerders, onkruid op stoep en muur en losse stroomdraden. Verbeterpunten die winkeliers, pandeigenaren, politie, brandweer en gemeente Noordwijk samen oppakken. Voor een schoon, heel en veilig winkelgebied waar je voor je plezier komt winkelen.

De afspraken over samenwerking komen in een convenant te staan. De gezamenlijke inspanningen moeten leiden tot het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen. Het initiatief voor het KVO ligt bij de ondernemers. Zij krijgen ondersteuning door het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).  

Noordwijkerhout en De Zilk 

De samenwerkende ondernemers rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen al. Voor De Zilk is het anders. De bedrijvigheid is beperkt en verspreid. Hier is een keurmerk niet aan de orde en heeft de Fixi-app een belangrijke functie. Via deze app kunnen bewoners misstanden melden.  

Retail- en Horecavisie 2021-2023 

Vanuit zijn rol als gemeentelijk projectleider Retail- en Horecavisie 2021-2023 is John van der Tol de kartrekker voor schone, hele en veilige winkelgebieden. Bel voor vragen en suggesties naar de gemeente: +31 71 36 60 000.

Lees meer

Lees de Retail- en Horecavisie 2021-2023 en het uitvoeringsprogramma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *