Gemeente Leiden organiseert netwerkborrel voor haar ondernemers

Met veel plezier nodigt wethouder Yvonne van Delft namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden de Leidse ondernemers uit voor de Ondernemersborrel 2022 op woensdag 22 juni vanaf 17:00 uur in de Stadsgehoorzaal.

In een kort plenair programma, onder leiding van dagvoorzitter Leila Prnjavorac, maakt u kennis met het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats en is er de mogelijkheid om nader kennis te maken met de wethouders. Ook is er aandacht voor een aantal Leidse projecten, zoals het Leids StimuleringsFonds, MKB-deal digitalisering en Leiden European City of Science. De culturele omlijsting wordt uiteraard ook door Leidse artiesten verzorgd.

Wilt u de ondernemersborrel 2022 op woensdag 22 juni ook bijwonen? Meld u dan nu direct aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *