Zaterdag 11 juni 53ste Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zaterdag 11 juni vindt voor de 53ste keer het Wiener Ball plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Een traditie die in een modern jasje is gestoken. Het van origine Oostenrijkse bal is een feestelijke avond met een muzikaal scala van Strauss tot Swing en Disco. Gasten zijn gekleed in gala, wat zorgt voor een feestelijke sfeer. Het evenement voor een heerlijke avond uit met vrienden of zakenrelaties.  

Alles Walzer
De debutanten openen de avond met de dansceremonie. Wanneer “Alles Walzer”  door de balzaal klinkt is het bal officieel geopend is. De gasten van het bal betreden dan ook de dansvloer en de overige zalen waar gedanst, gegeten en gedronken wordt, zijn daarmee ook geopend. Naast optredens het optreden van o.s. Johan Strauss Ensemble is er om 00.00 uur de Mitternachtseinlage. Een entertainmentblok met een speciale artiest. Vervolgens worden de gasten uitgenodigd voor de publieksquadrille. De avond wordt afgesloten met een afterparty in Club Conversation.

Je hoeft niet te kunnen dansen
Het Wiener Ball is weliswaar een bal, maar dat betekent niet dat er de hele avond gedanst hoeft te worden. Voor de gasten die liever niet de dans wagen, is er genoeg te beleven. In het Wiener Kaffee geniet u in alle rust met uw gasten van heerlijke patisserie. Op de foyer op de eerste etage is er ook genoeg te beleven.

Business meets pleasure
Het Wiener Ball gala biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten. Tevens een prachtige incentive om uw medewerkers aan te bieden. Ook dit jaar zijn er weer vele prominente gasten aanwezig waaronder diverse leden van het Corps Diplomatique en Captains of Industry.

Wilt u aanwezig zijn bij het Wiener Ball? Informeer op www.wienerball.nl voor de arrangementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *