Zomermarkten in Noordwijk en Katwijk weer van start

Zoals ieder jaar organiseren de gemeenten Noordwijk en Katwijk gezellige zomermarkten.

Noordwijk:
Iedere woensdag in de maanden juli en augustus is er een gezellige braderie, midden in het centrum van Noordwijk aan Zee. De traditionele zomermarkt is inmiddels niet meer weg te denken. Met sfeervol ingerichte kramen en een ruime keuze aan kleding, sieraden, woonaccessoires etc. Er is genoeg lekkers te eten en te drinken zodat u ruim kunt genieten van de verschillende belevingen tijdens deze markten. En met het strand op loopafstand kan een bezoek aan deze markt een leuke afwisseling zijn tijdens een stranddag. Kom en laat je verrassen.

Locatie:
Hoofdstraat
2202 EZ Noordwijk
Elke woensdag t/m 24 augustus
Van 10.00u tot 18.00u


Katwijk:
In samenwerking met de winkeliersvereniging Zeezijde organiseert de gemeente Katwijk ieder jaar hun toeristenmarkt in het centrum van Katwijk aan Zee.

In 2022 wordt de toeristenmarkt t/m 30 augustus elke dinsdag gehouden van 10.00 tot 18.00 uur. De markt heeft een groot aantal kramen waar u terecht kunt voor de leukste (streek)producten. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties, optredens en workshops voor jong en oud. Elke week heeft de markt een ander thema, met speciale themakramen op het Andreasplein:

Dinsdag 12 juli: Circusdag
Dinsdag 19 juli: Oldtimerdag
Dinsdag 26 juli: Standwerkersconcours
Dinsdag 2 augustus: Gezond en Gelukkig markt
Dinsdag 9 augustus: Kidsmarkt
Dinsdag 16 augustus: Kunst in Katwijk
Dinsdag 23 augustus: Limes en Bubble Barrier

Locatie:
Andreasplein
2225 GR Katwijk
Elke dinsdag t/m 30 augustus
Van 10.00u tot 18.00u


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *