Gemeente Oegstgeest op nummer 10 ‘fijnste gemeenten’ om te wonen

Bureau Louter heeft in opdracht van Elsevier Weekend weer een lijst met gemeenten gepubliceerd, die het aantrekkelijkst zijn om te wonen. In onze regio woon je het fijnst in Oegstgeest. Het dorp staat op nummer 10 in de lijst met 344 gemeenten. Zoeterwoude staat op plaats 24, Wassenaar op 28, Voorschoten op 41, Leiderdorp op 66 en Leiden op 154.

Waar Zoeterwoude op de lijst stijgt vanaf plek 71, zakken Oegstgeest (3 plekken), Wassenaar (23 plekken) en Voorschoten (33 plekken).

De lijst wordt al sinds 2011 gepubliceerd en wordt gebaseerd op 122 indicatoren en een objectief vastgestelde weging om tot een oordeel te komen. De aantrekkelijkste gemeente in Nederland is Rozendaal, gevolgd door Bloemendaal en Laren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *