Glasvezel voor Zoeterwoude

DELTA Netwerk gaat van start met de aanleg van glasvezel in Zoeterwoude. In eerste instantie was er een verlenging van de campagne nodig, maar DELTA Netwerk geeft aan dat er in gemeente Zoeterwoude nu genoeg animo voor glasvezel is. Het bedrijf gaat zoveel mogelijk woningen in Zoeterwoude voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ook inwoners van Zoeterwoude die zich tijdens de campagne nog niet aangemeld hebben voor een glasvezel abonnement worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier is elke woning voorbereid op de toekomst.

Eind augustus start de aannemer met de voorbereiding van de bouwwerkzaamheden in Zoeterwoude-Dorp en -Rijndijk. In het buitengebied start de gemeente eerst met de plaatsing van mantelbuizen. Daarna zal DELTA Netwerk starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *