Mijlpaal voor RijnlandRoute

Er komt weer een mooie mijlpaal aan voor de nieuwe RijnlandRoute! Er is namelijk gestart met het aanbrengen van de laatste laag asfalt, waar het verkeer straks overheen gaat rijden. De afgelopen nachten waren de knooppunten Hofvliet (A4) en Ommedijk (A44) aan de beurt. Naast het asfalteren is ook de definitieve belijning aangebracht.

Het hele tracé van de RijnlandRoute, van knooppunt Hofvliet tot knooppunt Ommedijk, is in totaal 5 kilometer lang en heeft 2×2 rijstroken. In de komende weken worden ook de Corbulotunnel en de verdiepte ligging voorzien van de laatste laag asfalt en de definitieve belijning. De werkzaamheden vinden in avond/nacht plaats om het verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *