Surf en Beach uit Katwijk Beste Paviljoen Zuid-Holland 2022

Donderdag 28 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Paviljoen Sjoerd uit Ameland werd uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland.

De jury reikte de prijs aan de ondernemer achter paviljoen Sjoerd uit bij Beachclub Lekker. Dit paviljoen uit Vrouwenpolder werd de vorige editie uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van Nederland. Zowel het publiek als de mystery guests waren bijzonder enthousiast over de gastvrijheid en de kwaliteit van paviljoen Sjoerd. “Niet voor niets draait dit paviljoen al jaren mee bij de kanshebbers voor het Beste Paviljoen dankzij goede beoordelingen en enthousiaste gasten die massaal stemmen op dit bedrijf. De ondernemer achter Sjoerd zet zich daarnaast in voor zijn collega’s in de belangenvereniging en maakt zich echt hard voor een schoon strand rónd de zaak en een topproduct ín zijn zaak. Duurzaamheid, ondernemerschap en kwaliteit zijn hier allemaal van een uitzonderlijk hoog niveau.”

Surf en Beach wint in Zuid-Holland

Surf en Beach uit Katwijk werd uitgroepen tot het Beste Paviljoen van Zuid-Holland. De jury prijst het ondernemerschap achter het bedrijf en de dynamiek die het alle jaargetijden uitstraalt. “Surf en Beach is is een prachtig en toegankelijk paviljoen en weet toch voor het brede publiek dat ze aantrekken een ervaring op maat te bieden. Gastvrijheid en beleving gaan hier hand in hand met kwaliteit. Niet voor niets wordt Surf en Beach met deze prijs voor de tweede keer achter elkaar uitgroepen tot Beste Paviljoen van de provincie.” En er viel nog meer te vieren in Zuid-Holland: Beachclub C uit Noordwijk werd uitgeroepen tot de Beste Nieuwkomer onder de paviljoens.

Behalve de prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand, maakte de jury de winnaars van de andere hoofdprijzen bekend. Het Duurzaamste paviljoen van het jaar is Beach Inn uit IJmuiden. Bremerbaai uit Biddinghuizen werd uitgeroepen tot het Beste Zoetwaterpaviljoen.

Goeree-Overflakkee Schoonste Strand van Nederland

De verkiezing voor het Schoonste Strand is een belangrijk onderdeel van de strandverkiezingen. Goeree-Overflakke werd dit jaar door diverse inspecteurs bezocht en na zorgvuldige metingen uitgeroepen tot het Schoonste Strand van Nederland.

Beste Paviljoens en Schoonste Strand per provincie

Naast de landelijke erkenning voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland werden de prijzen ook per provincie uitgereikt. De prijzen zijn een kroon op het werk voor ondernemers die samen met hun team een bijzondere gastvrije ervaring op het strand neerzetten.

In Noord-Holland won het legendarische strandpaviljoen Woodstock ‘69 de prijs voor het Beste Paviljoen. Den Helder mag zich het Schoonste Strand van Noord-Holland noemen.

In Zeeland werd Dok 14 uit Cadzand uitgroepen tot het Beste Paviljoen van de provincie. De gemeente Sluis had het Schoonste Strand.

Schiermonnikoog werd uitgeroepen tot het Schoonste Strand van De Wadden. Uiteraard werd paviljoen Sjoerd ook hier verkozen tot het Beste Paviljoen.

Over de verkiezingen

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, Blauwe Vlag/Green Key Nederland en horecavakblad Entree.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *