19 oktober: Landbouwdag van Rijnland ‘Oogsten en Zaaien’

Op de Landbouwdag van Rijnland op 19 oktober 2022 wisselt Hoogheemraadschap van Rijnland informatie, kennis en ervaring uit met agrariërs. Er zijn demonstraties en ervaringen van collega ondernemers, workshops voor verschillende sectoren én er is ruimte voor gesprek. Buiten en binnen bij Fort bij Aalsmeer.

Wat kan ik ver­wach­ten?

Op de Landbouwdag bieden we een inspirerend programma aan voor agrariërs uit alle sectoren. Denk aan workshops, demonstraties, presentaties en meer. We gaan Oogsten: kennis ophalen en delen. En we kijken naar de toekomst: Zaaien. Daarbij vragen we onszelf: Hoe kunnen water en bodem bijdragen aan het toekomstperspectief van de landbouw?

Een kleine greep uit het programma:

  • Waterkwaliteit: Weten van Meten – Hoe meet Rijnland de waterkwaliteit en waarom?
  • Bodem: Onder het maaiveld – De bodem is de basis van onze bedrijven. Maar hoe weet je of die gezond is?
  • Waterkwaliteit: Ecologisch slootschonen in praktijk – Hoe kun je de sloten met aandacht voor ecologie beheren en op zo’n manier dat dit ook praktisch uitvoerbaar is? Een demonstratie en uitleg over wat is “De Groene Legger” is.

Bekijk het programma

Meld je aan

De inschrijvingen zijn geopend. Registreer je kosteloos en laat ons weten dat je van de partij bent. Bij het aanmelden kun je aangeven aan welke deelsessie je wilt deelnemen.

De Landbouwdag is er voor en met alle land- en tuinbouwers in het werkgebied van Rijnland. Tot 19 oktober bij Fort bij Aalsmeer tussen 09.30 en 15.00 uur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *