Eerste hulp bij digitalisering MKB

Vol trots lanceert Provincie Zuid-Holland het volledige overzicht van alle subsidieregelingen op het gebied van digitalisering voor mkb-ers in Zuid-Holland. Een unieke website die voor het eerst een overzicht geeft van alle opties die er vanuit (semi)overheid zijn voor ondernemers.

Aanleiding voor de website is dat er veel vragen waren van ondernemers en andere samenwerkingspartners. Voor hen was niet altijd even duidelijk welke subsidieregelingen er binnen de provincie Zuid-Holland zijn op het gebied van digitalisering (denk aan vouchers, MKB-deals en hulp van Digiwerkplaatsen). Met deze website bieden we een helder overzicht van alle regelingen. Dit doet de provincie in eerste instantie voor alle gemeenten, Kamer van Koophandel, brancheorganisaties en andere partijen die ondernemers helpen met hun vragen.

Actieagenda Digitaal mkb

De website is onderdeel van de provinciale Actieagenda Digitaal mkb Zuid-Holland. Via deze actieagenda proberen we op allerlei manieren het kleine mkb te helpen met digitale onderwerpen. Niet alleen met deze website maar ook door middel van voordelige cyberscans, en hulp bij datagedreven werken.

Gedeputeerde Willy de Zoete: “Deze website is een mooi voorbeeld van de manier waarop de provincie Zuid-Holland ondernemers en samenwerkingspartners ondersteunt bij digitaliseringvraagstukken.”

Meer weten over de actieagenda? Neem contact op met Tayra Algera: [email protected]

Bron: Provincie Zuid-Holland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *