KVK Ondernemersdagen op 10, 11 & 12 oktober

Wil je weten hoe je internationaal verder kunt groeien, je business verder online uitbouwt, zónder slachtoffer te worden van cybercrime, en met een steengoede pitch financiering kunt binnenhalen? Kom dan naar de KVK Ondernemersdagen op 10, 11 en 12 oktober. In slechts 2,5 uur boost je je kennis en maak je jouw bedrijf klaar voor de volgende stap.

De onderwerpen

Als ondernemer heb je niet altijd intern adviseurs in huis of zelf de meest actuele kennis. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Meld je nu aan voor één of meerdere KVK Ondernemersdagen en geef je kennis een boost.

Internationale zaken op 10 oktober

Je wilt groeien, in eigen land, maar zeker ook daarbuiten. Hoe pak je dat aan en met welke wet- en regelgeving krijg je te maken? Taco Anema, oprichter van QWIC, een fabrikant voor e-bikes, heeft ook voor deze vragen gestaan. Hij deelt graag zijn tips en vertelt je meer over hoe zijn bedrijf is gegroeid naar een internationaal bedrijf die jaarlijks meer dan 60.000 e-bikes verkoopt.

Meld je direct aan   Bekijk programma

Liever fysiek aanwezig bij dit evenement?

Dat kan! Je kunt het evenement ook bij KVK Rotterdam bijwonen. Meld je direct aan of bekijk het programma.

Digitale zaken op 11 oktober

Door meer digitaal te werken wil je meer klanten genereren of simpelweg slimmer werken. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je dat je veilig online zaken kan doen? Quinten Selhorst staat met zijn deelscooterbedrijf Felyx regelmatig voor deze uitdagingen. Tegen welke digitale uitdagingen liep hij aan? Hoe wapent hij zich tegen cybercriminelen?

Meld je direct aan   Bekijk programma

Liever fysiek aanwezig bij dit evenement?

Dat kan! Je kunt het evenement ook bij KVK Rotterdam bijwonen. Meld je direct aan of bekijk het programma.

Geldzaken op 12 oktober

Je geldzaken en belastingenzaken verdienen de nodige aandacht. Datzelfde geldt als je financiering wilt ophalen. Aad Ouborg heeft Babyliss en Princess zo succesvol in de markt gezet, dat ondernemers nu bij hem aankloppen voor financieel advies. Hoe heeft hij het aangepakt en hoe heeft hij zijn zakenimperium succesvol gemaakt?

Meld je direct aan   Bekijk programma

Liever fysiek aanwezig bij dit evenement?

Dat kan! Je kunt het evenement ook bij KVK Rotterdam bijwonen. Meld je direct aan of bekijk het programma.

Meer informatie: https://www.kvk.nl/ondernemersdagen/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *