Officiële lancering van De Lekkerste Koffieboon.nl

Tijdens het netwerkevenement Borrel & Bites, lanceerde de bekende ondernemer Henriëtte van den Anker haar nieuwe bedrijf: De Lekkerste Koffieboon.nl.

Jarenlang was Henriëtte de drijvende kracht achter een regionaal bekend familiebedrijf. Eind 2021 sloot zij de deuren om met nieuwe energie te gaan werken aan een nieuw avontuur. Dat heeft zij gevonden in De Lekkerste Koffieboon.nl.

Zoals de naam doet vermoeden, draait het om koffie. Het is een gegeven dat goede koffie een essentiële arbeidsvoorwaarde voor jouw medewerkers is, maar ook de ultieme verwenning voor je klanten. Met lekkere koffie laat je zien dat je net die extra stap in klantbeleving zet. Een logische keuze voor Henriëtte die al jaren ervaring heeft in de koffie.

Voor de lancering koos zij het mooie evenement Borrel & Bites dat door Intertraining i.s.m. BusineZ.nl in Nieuw-Vennep werd georganiseerd. Ruim 100 ondernemers uit de hele regio waren getuige van de officiële start van De Lekkerste Koffieboon.nl.

Henriëtte legt nog even uit hoe De Lekkerste Koffieboon.nl precies werkt. “We hebben 2 blends samengesteld. De Classic en Premium. De Classic is een stevige blend voor de ware fijnproever, terwijl de Premium een heerlijke koffie voor elk bedrijf is. Dus verwen je klanten en medewerkers ermee! Bestellen kan via WhatsApp 0650 586 687 of [email protected] en dan bezorg ik bij jou op de zaak!”. Bij de opening ging Henriëtte op de foto met Gerco Tolsma van BusineZ.nl en Marloes Kempers van Intertraining.

Fotografie: Martine Goulmy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *