Banenbeurs ‘De Week van het Werk’ start 31 oktober

Van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november 2022 is de Week van het Werk. Dit is een week waarin werk, ontwikkeling en vitaliteit centraal staan.
Het is een unieke samenwerking tussen de drie O’s: overheid, onderwijs en ondernemers. We hebben een krappe arbeidsmarkt. Dat betekent dat er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen voor ondernemers en werknemers. Ontdek deze kansen tijdens de Week van het Werk. 

De Week van het Werk: Blij personeel werkt

Dit jaar is het thema: Blij personeel werkt. Tegenwoordig is personeel vinden en behouden een hele uitdaging. Tijdens deze Week van het Werk inspireren we werkgevers en werknemers aan de hand van de vragen: hoe blijf ik met plezier mijn werk doen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn personeel met plezier naar het werk gaat? Hoe zorg ik ervoor dat ik een aantrekkelijke werkgever word? Uiteraard sluiten we aan bij de nieuwste trends en vraagstukken over dit onderwerp.

Een week vol aansprekende evenementen waaronder: Banenparade met Open Hiring Café

Ook dit jaar staan er weer ruim 60 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade mét een Open Hiring Café. We hebben een bomvol programma met diverse workshops en andere activiteiten. Zo kunnen werkzoekenden, jobhoppers en werkgevers zich nog verder ontwikkelen. Tijdens het Open Hiring Café kunt u ontdekken werkgevers te bieden hebben. Open Hiring is dé nieuwe manier om een uitdagende baan te vinden bij één van onze vele werkgevers uit de regio. 

Er is meer!

Uiteraard zijn er nog veel meer interessante evenementen tijdens de Week van het Werk. Zoals bijvoorbeeld de kick off van de Week van het Werk op 31 oktober. We zijn te gast bij Van Lint in Boskoop en daar komt onder andere trendwatcher Ruud Veltenaar meer vertellen over de toekomst van werk. En er een verkiezing voor de meest sociale ondernemer. Kijk voor alle onze evenementen op www.deweekvanhetwerk.nl. U kunt uzelf ook gelijk aanmelden voor de diverse evenementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *