BMW Z4

Als je als zakelijk rijder wilt laten zien dat je deugt, dan rij je tegenwoordig elektrisch of hybride, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet meer mag genieten van het echte autorijden. 

Een ideale optie zou dan een tweede auto zijn die dat optimaal mogelijk maakt, zoals bijvoorbeeld de BMW Z4. Een echte Roadster en dat wil zeggen een sportieve 2-zits Cabrio, lange neus en korte kont. Een prachtige bolide voor de echte autoliefhebber. Fraai eigentijds design. Onder de motorkap heeft u de keus uit een 1998 cc benzinemotor met 197 of 258 pk of een 2998 cc met 340 pk. Alle motoren zijn gekoppeld aan een 8-traps Steptronic Sport Automaat. Het opvallende van het exterieur vind ik het robuuste karakter met toch elegante lijnen en gelukkig nog de beschaafde BMW grille. Het interieur oogt sportief, maar ook daar elegant. Afhankelijk van je leeftijd vlei je je soepel in de fraai ontworpen sportstoelen die je alle support geven waar gewenst. Achter het lekker in de hand liggende dikleren stuur uitzicht op het strak ontworpen ergonomische dashboard, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Uiteraard is ook deze BMW voorzien van eigentijdse veiligheids- en rijassistenten. Druk op de knop en het Cabrio-dak vouwt zich onzichtbaar op achter de stoelen. Druk op de startknop en u geniet van die heerlijke donkerbruine brom uit de uitlaat en dan gaan!

“Vrijheid” 

‘De BMW Z4. Een nieuwe interpretatie van vrijheid. Expressief roadsterdesign. Dynamische uitstraling. Comfortabele uitrusting en Bestuurdersassistentie systemen en Connectiviteit van de nieuwe generatie’, volgens Michel Heus van Van Poelgeest Noordwijk.

MOTOREN

S Drive 20i

S Drive 30i

M 40 i

AFMETINGEN

Lengte 4.324 m

Breedte 2.024 m

Hoogte 1.304 m

INHOUDSMATEN

Tankinhoud 52 l

Bagageruimte 281 l

John Vroom
Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *