Ondernemersvereniging Ondernemend Wassenaar wil gevolgen energiecrisis inzichtelijk maken

Het bestuur van de ondernemersvereniging Ondernemend Wassenaar heeft een enquête uitgestuurd naar aanleiding van de stijgende energieprijzen voor gas en elektriciteit. De vereniging wil op deze manier inzichtelijk krijgen wat de energiecrisis betekent voor ondernemers in Wassenaar.

De vragenlijst bestaat uit acht vragen. Zo wordt er onder andere gevraagd of de hogere kosten in de verkoopprijs doorberekend kunnen worden en of de ondernemers afhankelijk zijn van aardgas. De uitkomst van de enquête wordt donderdag 20 oktober meegenomen in een gesprek tussen de ondernemersvereniging en de gemeente Wassenaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *