23 november Cybercrimecongres in Alphen aan den Rijn

Wist u dat maar liefst één op de vijf ondernemers te maken krijgt met cybercriminaliteit? Voorbeelden die veel schade kunnen veroorzaken zijn ransomware (gebruiken van een computervirus als chantagemiddel), phishing (stelen van geld en gegevens via een valse website) en een DDoS-aanval (website uit de lucht halen). Jaarlijks kost dit bedrijven ruim 10 miljard euro. Hoe voorkomt u dat u slachtoffer wordt? Ontdek dit tijdens het cybercongres op woensdag 23 november 2022.

Programma

Onder leiding van tv-presentator Kees van der Spek leren ondernemers uit onze regio in één middag van een cybercrime slachtoffer, een cybercrime-expert en de politie meer over de meest voorkomende cybergevaren. Hoe u voorkomt dat u het volgende slachtoffer wordt en wat moet u doen als het u is overkomen? Ook is er volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en met elkaar in gesprek te gaan. Het cybercongres wordt afgesloten met een borrel waar u met elkaar kunt napraten.

Waar en hoe laat?

Het congres begint om 16.00 uur en vindt plaats in Vogelpark Avifauna, Hoorn 59 in Alphen aan den Rijn.

Organisatie

Dit cybercrimecongres wordt georganiseerd door de gemeenten en ondernemersverenigingen uit Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem in samenwerking met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf veilig blijft, mag u dit cybercrimecongres als ondernemer niet missen! Meld u daarom snel aan via www.boostyourdigitalbusiness.nl.

De toegang is gratis. Na afloop krijgt u een waardebon waarmee u direct aan de slag kunt met het verbeteren van de digitale veiligheid in uw bedrijf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *