Bakkerij Gorthuis is de Sterkste Schakel regio KENNEMERLAND 2022

In het sfeervolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vrijdagavond 25 november de feestelijke finale plaats van de verkiezing van de Sterkste Schakel regio Kennemerland 2022. Ruim 300 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio’’ wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond de klok van 11 uur zagen dat Bakkerij Gorthuis de trotse winnaar werd van de Sterkste Schakel Trofee 2022 van Kennemerland, die werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.

In de mooi aangeklede Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin druppelen rond 20.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden en tal van winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. Er heerst een ontspannen sfeer. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, gasten begroeten elkaar. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen!

Ontknoping
Na een spannende avond wordt Bakkerij Gorthuis gekroond tot Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2022. De Publieksprijs is veroverd door Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit uit Heemstede. De andere winnaars van de avond kunt u in onderstaand overzicht teruglezen.

Een uitgebreid foto-en sfeerverslag van deze mooie avond wordt opgetekend door de redactie van het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business in de jaarlijkse Winnaars Special die binnenkort op de deurmat valt, compleet met de bedrijfsartikelen over de winnaars (nrs. 1, 2 en 3). Alle winnaars ontvangen nog een doosje papieren exemplaren om uit te delen onder hun relaties.

GRATIS FOTO’S FINALEAVOND
Via deze LINK kunt u vanaf zaterdag 26 november om 14.00 uur een selectie schitterende finale foto’s downloaden. De foto’s zijn gemaakt door Arjan van der Zwart van ‘Plein10 Creatieve Communicatie’.
Alle foto’s kunt u, kosteloos en rechtenvrij, downloaden en gebruiken voor eigen PR-doeleinden.

Alle winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing regio KENNEMERLAND 2022 op een rij:

Overall winnaar
Bakkerij Gorthuis

Bouw, Installatie & Techniek Groot
1. Den Breejen Cruquius
2. Glaszetterij de Haan
3. Heringa & Wutrich Installatietechniek

Detailhandel
1. Bakkerij Gorthuis
2. Slijterij & Wijnhuis ‘Zeewijck’
3. Boulangerie Oscar

Dienstverlening Groot
1. Verstraten & Bergkamp Adm. Bel. Advies
2. Endeavour Heroes
3. Rob Peetoom Hair & Beauty

Automotive
1. Vakgarage van Laar
2. Zonneveld Trucks
3. Mazda Hartgerink & Klomp

That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen
1. Van Haaster Vijfhuizen
2. Maxibel
3. Van Moer Nederland

Dienstverlening Klein
1. STN Kassasystemen
2. L&N Kantoor- en projectinrichting
3. BSS Slotenservice en Deuren

Groothandel
1. Wijn van ons
2. Handelsonderneming Visscher
3. Bouhof Horeca

Bouw, Installatie & Techniek Klein
1. Bouwbedrijf Groen
2. Boelé Bouw Haarlem
3. De Brie Electrotechniek

Beste Website
1. Patina Dakdenkers
2. Heringa & Wutrich Installatietechniek
3. Huttenverhuur

Grant Thornton Groeiversneller
UCC Services

Publieksprijs
Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *