Storioni Trio start het Klamuze seizoen 2022/2023 in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 13 november begint de concertenreeks weer van Stichting Klamuze in Grand Hotel Huis ter Duin. Niemand minder dan het Storioni Trio geeft hier het startsein voor. Het repertoire van het Storioni Trio is breed en omvat werken variërend van klassiek tot hedendaags, van Haydn tot Aho. Beethoven heeft een speciale plek in het hart van de trioleden: ‘Hij daagt ons uit om steeds weer te herontdekken waar zijn muziek over gaat en waar onze persoonlijke grenzen liggen.’ Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert.

Seizoen 22/23 Het belooft een divers seizoen te worden. Het pianotrio Storioni trapt het Klamuze seizoen af. Tijdens het kerstconcert op 11 december wordt Opera Studio verwelkomt. Het eerste Klamuze concert in 2023 wordt muzikaal ingevuld door Yang Yang Cai. Peter en Dasha Beets slaan de handen inéén tijdens het vierde concert op 12 maart 2023. Een jazz middag met een bijzondere middag. Julie Huard sluit het seizoen op geheel eigenwijze af op zondag 2 april. Kaarten kunnen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze

De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2022/2023 op www.klamuze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *