Thalita van der Valk blaast Palace Hotel nieuw leven in

‘Ik vind Noordwijk en omgeving hartstikke mooi,’ zegt Thalita van der Valk, ‘en ik vind het echt ontzettend leuk dat ik voor de familie de manager van het Palace Hotel mag zijn. De wens is om niet alleen een levendig hotel te zijn met diverse vergadermogelijkheden maar juist ook de regio aan te spreken met ons restaurant…’ Sinds de overname één jaar geleden hebben ze het er meteen erg druk mee gehad. ‘Met verbouwingen, met nog meer plannen en ook meteen met een flinke groei in boekingen.’

‘Het is echt een imposant gebouw dat er prachtig bij ligt voor iedereen die aan deze kant Noordwijk komt binnenrijden. Die uitstraling vinden wij belangrijk en wij willen daar niets aan af doen. Integendeel, wij investeren er flink in.’ Als allereerste pakte Van der Valk het interieur van de zalen aan. ‘Wij hebben dertien vergaderruimtes een make over gegeven, waarbij wij niet alleen wat aan de aankleding en de stijl hebben gedaan, maar ook aan de audio-visuele faciliteiten.’ De volgende stap wordt een verbouwing van het gehele wellness gedeelte, met o.m. een uitbreiding van het zwembad. ‘Vanaf januari pakken wij het restaurant en de keuken aan. De keuken wordt open, zodat er een completere culinaire beleving ontstaat.’

Meteen druk met nieuwe gasten en andere bezoekers

Het zijn interieur-aanpassingen die ze niet meteen in het eerste jaar wilden doen. ‘Wij hebben na de overname samen met het team eerst gekeken naar wat wij ‘de loop’ noemen. Hoe maken gasten en medewerkers gebruik van de ruimte en wat kunnen wij daar aan verbeteren?’ Meteen verbouwen zou trouwens niet eens gekund hebben: ‘Zodra bekend werd dat het Palace Hotel bij Van der Valk ging horen liep het storm. Wij hebben een brede doelgroep met vele vaste gasten die nu ook de badplaats Noordwijk weten te vinden. Dat ervaren wij niet alleen van ‘losse’ hotelgasten, maar ook van groepen en organisaties die hier willen komen vergaderen.’ Onze volgende doelstelling is ook een vertrouwde plek te worden voor bezoekers uit de streek.’

‘Kom bij ons voor high-tea, een diner of een feest’

Thalita verhuist met man en kinderen binnenkort naar de regio. Ze groeide op bij de vestiging in Curaçao en komt nu dus weer terug aan het strand. ‘Dat strand trekt mij enorm aan. Ik vind het in alle seizoenen een prachtige streek.’ En in al die seizoenen trekt ze graag gasten naar het Palace Hotel. ‘Badgasten en bedrijven komen heus wel, nu willen wij ook ‘de buurt’ verwelkomen. Van high Tea’s, een heerlijk diner tot aan kerst borrels en gala’s. Het is ook bij deze van der Valk vestiging mogelijk. Daar scheppen wij met alle aanpassingen de juiste sfeer voor.’

Palace Hotel wordt alleen maar aantrekkelijker

‘Van der Valk heeft zijn eigen stijl, maar daar hoort wel bij dat wij goed naar gasten luisteren. Zij hebben ons het afgelopen jaar de hints gegeven voor gewenste veranderingen. Hun wensen voor modernisering, stijl en gebruiksmogelijkheden zullen het Palace Hotel alsmaar aantrekkelijker maken.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *