Hyundai IONIQ 6

Recentelijk opende Hyundai het digitale orderboek voor de speciale 250 introductieversies ‘First Edition’ IONIQ 6 die naar Nederland gaan komen en in minder dan twee dagen waren ze verkocht.

En dat is toch wel heel bijzonder. Maar dan heb je ook wel een bijzondere auto voor een prijs van bijna 63.000 euro. Daarvoor krijg je een IONIQ 6 met 77.4 kWh accu, twee gezamenlijk 325 pk elektromotoren die een actieradius beloven van 614 kilometer. Deze First Edition staat op 20-inch wielen en is aan de buitenkant voorzien van zwarte accenten en heeft standaard een glazen schuif- en kanteldak en stoelen die in een combinatie van leer en stof zijn uitgevoerd. Bijzonder om op te merken dat de stoelbekleding een patroon heeft dat is geïnspireerd op meubilair in de Prophecy Concept, het studiemodel waarvan de
IONIQ 6 is afgeleid. In deze First Edition vind je led-matrixkoplampen, een Bose audiosysteem met zeven luidsprekers, Highway Driving Assist II, een warmtepomp, een verwarmd stuur, elektrisch verstelbare, verwarmbare en ventilerende voorstoelen en zelfs een verwarmbare achterbank. Superluxe dus, maar op de planning staan ook minder luxe uitgeruste modellen en varianten met mildere aandrijflijnen, zoals een 53-kWh accupakket. Wat design betreft ook een sportief ogend sedan model met een scherpe coupé-lijn. Hyundai dealer Van der Linden Groep met vestigingen in Leiden, Zoetermeer en Waddinxveen kan u er alles over vertellen.

JOHN VROOM, ONAFHANKELIJK AUTOJOURNALIST

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *