Dasha en Peter Beets verzorgen entertainment aanstaande Klamuze concert in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 12 maart komen Peter en Dasha Beets hun muzikale kunsten vertonen tijdens het vertrouwde Jazz concert van Stichting Klamuze. Peter Beets is een bekend gezicht voor de vaste gasten van de Klamuze concerten. Dasha Beets treedt voor de eerste keer op in Grand Hotel Huis ter Duin. Het belooft een muzikale zondagmiddag te worden.

Verrassende invulling
Hoewel Frederic Chopin van Europese afkomst is, heeft zijn muziek een grote invloed gehad op de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse jazzmuziek. In het programma Chopin meets the Blues laat pianist Peter Beets horen hoe de muziek van de Poolse grootmeester in Amerika vermengd is geraakt met de typisch Afrikaanse ritmes en blues toonladders. In dit programma worden de mooiste nummers van Chopin in een swingend hedendaags jasje gestoken. De combinatie van bluesy improvisaties, Afrikaanse jazzritmes en het muzikaal raamwerk van de Poolse grootmeester staan garant voor puur genieten. Na de pauze treedt het trio met zangeres Dasha Beets op in BACH…because.. In een bijzonder project brengt de jazz zangeres Dasha Beets drie grote culturen bij elkaar: Europese klassieke muziek, poëzie en Amerikaanse jazz en blues.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen op www.klamuze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *