Hyundai IONIQ 6 nu in de showroom bij Van der Linden Groep

Vanaf nu staat de gloednieuwe volledig elektrische Hyundai IONIQ 6 in de showroom bij Van der Linden Groep, klaar om bewonderd te worden of uit te proberen tijdens een proefrit. De IONIQ 6 is gemaakt om jou verder te brengen. Dankzij het ultrasnel opladen met het 800 volt accusysteem ben je minder tijd kwijt aan de laadpaal en heb je meer tijd om zelf op avontuur te gaan. Door dit snelle laden heb je binnen 15 minuten alweer een actieradius van 351 km. Met het grote accupakket heeft de IONIQ 6 een totaal bereik op een volle accu tot wel 614 km.

Het is een sedan zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Het cocon-achtige interieur biedt een geheel nieuwe ervaring in de auto. Hij biedt een uniek, gestroomlijnd silhouet en een ruim interieur. Voor het interieur zijn diverse milieuvriendelijke en duurzame materialen gebruikt.

Bereid je voor op geweldige prestaties. De IONIQ 6 accelereert namelijk van 0 naar 100 km/u in slechts 5,1 seconden. Ook biedt de auto baanbrekende technologie voor meer veiligheid en gemak. Met de vele high-tech veiligheids-, gemaks-, en connectiviteitsfuncties die zowel uniek als slim zijn, herdefinieert de IONIQ 6 mobiliteit.

De IONIQ 6 is bij Van der Linden Groep (met vestigingen in Waddinxveen, Zoetermeer en Leiden) te bewonderen.

Zien wij jou binnenkort voor een proefrit? De koffie staat bij ons altijd klaar.

How can we power your life?
www.vanderlinden-groep.nl

In onderstaande video-impressie vertelt Dwight Verweij, monteur bij Van der Linden Groep, u meer over de nieuwe Hyundai IONIQ 6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *