Klamuze eindigt seizoen met jazz concert in Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 2 april vindt het vijfde Klamuze concert plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. De muzikale invulling wordt verzorgd door Julie Huard, bekend van het nummer La Petite Femme.  De middag staat in het teken van Franse chansons en American Songbook.  Met ervaring  op nationale en internationale podia zal dit talent zeker verrassen.

In 2019 wint de Zangeres Julie Huard de prestigieuze Liesbeth List prijs tijdens het Concours de la Chanson. Een nieuw startpunt voor een al lange muzikale carrière. Hiermee treedt zij in de voetsporen van onder anderen Wende Snijders en haar eigen vader, de Franse Chansonnier Fernand Huard. Inmiddels heeft Julie haar solo carrière en boekt ze het ene succes na het andere.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 14:30 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma op www.klamuze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *