Label by Label is de Sterkste Schakel regio RIJNLAND 2023

In het sfeervolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond vrijdagavond 17 maart de feestelijke finale plaats van de verkiezing van de Sterkste Schakel regio Rijnland 2023. Zo’n 300 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio’’ wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond de klok van 11 uur zagen dat Label by Label de trotse winnaar werd van de Sterkste Schakel Trofee 2023 van Rijnland, die werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business.

In de mooi aangeklede Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin druppelen rond 20.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden en tal van winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. Er heerst een ontspannen sfeer. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, gasten begroeten elkaar. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen! Het woord is aan de presentator van de Sterkste Schakel Finale avond Bob Heeren.

Ontknoping
Na een spannende avond wordt Label by Label gekroond tot Sterkste Schakel van de regio Rijnland 2023. De Publieksprijs is veroverd door Slagerij Rietveld uit Bodegraven De andere winnaars van de avond kunt u in onderstaand overzicht teruglezen.

Een uitgebreid foto-en sfeerverslag van deze mooie avond wordt opgetekend door de redactie van het zakenmagazine Rijnstreek Business in de jaarlijkse Winnaars Special die binnenkort op de deurmat valt, compleet met de bedrijfsartikelen over de winnaars (nrs. 1, 2 en 3). Alle winnaars ontvangen nog een doosje papieren exemplaren om uit te delen onder hun relaties.

FOTO’S FINALEAVOND
Via deze LINK kunt u vanaf zaterdag 18 maart om 14.00 uur een selectie schitterende finale foto’s downloaden. De foto’s zijn gemaakt door Arjan van der Zwart van ‘Plein10 Creatieve Communicatie’.
Alle foto’s kunt u rechtenvrij downloaden en gebruiken voor eigen PR-doeleinden.

Alle winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing regio RIJNLAND 2023 op een rij:

Overall winnaar
Label by Label

Bouw, Installatie & Techniek Groot
1. Van Valkenburg Metaal & Techniek
2. Verbij Hoogmade
3. Rodeca Systems

Detailhandel
1. Label by Label
2. Joustra Tegels
3. Patissiers Femke & Sander

Dienstverlening Groot
1. Van Ginkel West-Nederland B.V.
2. Steenbergen B.V.
3. MTP Fysiotherapie

Automotive
1. Van der Gugten Porsche
2. Mobiliteitscentre Bodegraven
3. Vakgarage WK Auto’s

That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen
1. Polytex Stoffen
2. Matth. Verdegaal B.V.
3. MNP / Suntory – The Plant Pioneers

Dienstverlening Klein
1. Think4 B.V.
2. Pageboss Marketing
3. BoekMar Administratieve Dienstverlening

Bouw, Installatie & Techniek Klein
1. De Groot en Hoogendam
2. Vakon
3. Razend Bouw

SEO Ninja Award voor Beste Website
1. Prominent Bouw
2. Think4 B.V.
3. Pageboss Marketing

Grant Thornton Groeiversneller
FietsLease Holland B.V.

Publieksprijs
Slagerij Rietveld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *