Healthy Office Nederland uit Voorschoten genomineerd voor ‘Fibo Innovation & Trend Award 2023’

Healthy Office Nederland B.V. uit Voorschoten is blij met de officiële nominatie voor de Fibo Innovation & Trend Award 2023. Zij zijn genomineerd vanwege haar far-UVC Care222® luchtdesinfectiesysteem. Dit systeem is ontworpen om de lucht in werkomgevingen en openbare ruimtes te zuiveren en schadelijke micro-organismen te doden. Het gepatenteerde systeem maakt gebruik van far-UVC-licht, dat veilig is voor mensen en dieren.

De Fibo is een toonaangevende vakbeurs omtrent fitness, wellness en gezondheid. De prijs wordt op 12 April 2023 uitgereikt tijdens de beurs in Keulen, Duitsland. ‘We zijn enorm trots op onze nominatie voor de Fibo Innovation & Trend Award 2023’, zegt Glenn van Pamelen, CEO van Healthy Office Nederland B.V. ‘Ons far-UVC Care222® luchtdesinfectiesysteem is een voorbeeld van onze inzet voor het creëren van gezonde en veilige werkomgevingen. We zijn verheugd dat onze innovaties worden erkend door de fitness-, wellness- en gezondheidsindustrie.’ Healthy Office Nederland B.V. is vastbesloten om oplossingen te introduceren en te implementeren die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van werknemers en de gemeenschap als geheel. 
Meer informatie: www.fibo.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *