Wederom Michelin-ster voor Latour in Grand Hotel Huis ter Duin

Latour, het restaurant in Grand Hotel Huis ter Duin heeft ook dit jaar weer een Michelinster toegewezen gekregen.

Dat is bekend gemaakt tijdens de presentatie van de nieuwe Michelingids. Latour zal dus ook komend jaar vermeld staan in de prestigieuze restaurantgids. Latour krijgt voor het achttiende jaar op rij een ster toegewezen. Naast Latour en restaurant De Moerbei in Warmond zijn er in de Bollenstreek geen nieuwe sterrenrestaurants bijgekomen.

Chef Marcel van Lier (links) en Maître – Sommelier Stan Kerckhoffs

In het archief van Rijnstreek Business is meer informatie terug te vinden over de ambities van Latour, het fraaie restaurant in Grand Hotel Huis ter Duin: https://www.rijnstreekbusiness.nl/2016/02/zes-redenen-omour-te-dineren/

Voor meer informatie en reserveringen bij Latour klikt u HIER.

Ontstaan lijst Michelinsterren Nederland

Oorspronkelijk maakte Michelin de gids met restaurants voor de autorijder. Daarbij gaf één Michelin aan dat een restaurant een uitstekende keuken heeft. Twee Michelinsterren gaf aan dat een restaurant het waard was om een stuk(je) om te rijden. Bij drie Michelinsterren vonden de inspecteurs het restaurant van dusdanige kwaliteit dat het een reis waard was. Ondertussen is de lijst uitgegroeid tot de graadmeter van de absolute top van de restaurantwereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *