11 Mei Banenfestival in Alphen aan den Rijn

Het banenfestival in De Week van het Werk in november 2022 was een groot succes maar men miste de jonge studenten/werkzoekenden; de werknemers van de toekomst! Op veler verzoek van de ondernemers dus nu op 11 mei 2023 een voorjaarseditie: een festival voor stages en (bij)banen.

Op de locatie van mboRijnland aan de Ambonstraat in Alphen aan den Rijn – dicht bij de studenten – organiseren we een banenfestival voor TOP stages, bijbanen maar ook reguliere banen.

Er wordt gezorgd voor foodtrucks, een DJ en leuke ontmoetingsplekken om de studenten en werkzoekenden te ontmoeten.

Wat heb jij te bieden? Waarom is het gaaf om bij jouw bedrijf te komen werken? Zorg dat je erbij bent en ontmoet op een informele wijze jouw nieuwe mensen. Denk aan werken in het zomerseizoen, stages voor in of direct na de zomer of misschien wel een vaste aanstelling.

Er worden ruim 50 ondernemers uit de regio verwacht met uitdagende stages en (bij)banen op het festival.

Hier wil je toch bij zijn?

Schrijf je direct in voor een statafel op het banenfestival op donderdag 11 mei 2023.van 13.30 tot 16.30 uur via deze link. Voor een bedrag van 75 euro (excl. btw) heb je een plek op het festival en ontmoet je drie uur lang leuke (jonge) mensen. Dat is een koopje!

Nog vragen? Bel of mail gerust met [email protected]
0172 – 424468 0172 – 424468

Meld je aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *