Cyber Congres voor ondernemers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk

Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van cybercriminaliteit. Daarom wordt op 1 juni 2023 het eerste, gratis Cyber Congres voor ondernemers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk georganiseerd.
Op donderdag 1 juni organiseert Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Den Haag in samenwerking met de Noordwijkse Ondernemersvereniging en de Gemeente Noordwijk, in het kader van Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) het eerste congres over cybercriminaliteit.

Het zou jouw bedrijf maar zijn

De (georganiseerde) misdaad weet inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg te vinden voor criminele, ondermijnende activiteiten waarbij ook veel bedrijven slachtoffer zijn. Denk aan phishing, ransomware, WhatsApp-fraude en spyware. Wees dus voorbereid en kom naar het Cyber Congres voor Noordwijkse ondernemers gepresenteerd door Ewout Genemans.

Voor alle ondernemers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk

Dit congres is bedoeld voor alle ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk die geïnteresseerd zijn in cybersecurity en digitale criminaliteit. Tijdens dit congres komen experts uit de sector samen om te spreken over de nieuwste trends, uitdagingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity.

Over Ewout Genemans

Ewout Genemans, bekend van tv-programma’s als ‘De 10 gevaarlijkste plekken ter wereld’ en ‘Bureau Burgwallen’, zal als dagvoorzitter het congres presenteren. Ewout is zeer betrokken bij de strijd tegen cybercriminaliteit en zal tijdens het congres spreken over zijn ervaringen en inzichten.

Programma

Het programma van het congres is zeer uitgebreid en omvat verschillende presentaties van experts uit de sector en ervaringsverhalen. 
•    18.15 uur Inloop (mogelijkheid om soep en een broodje te pakken)
•    19.00 uur Opening door Ewout Genemans en Wethouder Roberto ter Hark
•    19.15 uur Verhaal van cybercrime slachtoffer Xander Koppelmans: ‘Wat een cyberaanval werkelijk doet voor jouw bedrijf’
•    19.45 uur Expert Jaap Schouten aan het woord: Waarom ben je als ondernemer kwetsbaar?
•    20.10 uur Korte pauze
•    20.25 uur Expert Jaap Schouten komt met praktische tips: Hoe word je digitaal veilig?
•    20.45 uur Accountmanager Cybercrime publiek-private samenwerking van de politie, Vincent Stittelaar: cybercrime en aangifte doen
•    21.15 uur Wrap-up door Ewout Genemans
•    21.30 uur Afsluitende netwerkborrel
•    22.00 uur Einde

Save the date en registreer je snel via e-mail

Schrijf je nu in voor het eerste Noordwijkse congres over cybercriminaliteit en blijf op de hoogte van alle updates! Het congres vindt plaats op donderdag 1 juni bij NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Eet je een broodje mee? Geef dit dan door in jouw registratie e-mail. De inloop is vanaf 18.15 uur. Het congres start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Aansluitend is er ruimte om na te praten met een drankje. We hopen je daar te zien!

De toegang is gratis. Registreer je nu via een e-mail: [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *