Van Rhijn Projectontwikkeling en gemeente Katwijk tekenen overeenkomst fase 3 ‘De Horn’

De gemeente Katwijk en Van Rhijn Projectontwikkeling hebben de overeenkomst getekend voor deelgebied Het Lint, fase 3 in de nieuwe woonwijk De Horn. Van Rhijn Projectontwikkeling gaat 25 woningen bouwen. Een mix van sociale huurappartementen, een rij aaneengesloten woningen, vrijstaande en twee-onder-kap woningen.

Nu de woningen in het Landhuis Merovech en in Cap Horn zijn opgeleverd, is nu Het Lint, fase 3 aan de beurt. ‘Met deze stap houden wij de gewenste continuïteit in de woningbouw in de woonwijk De Horn’, aldus Gerard Mostert, wethouder van de gemeente. ‘Veel mensen willen in onze gemeente blijven wonen, en de woningnood is groot. Met de bouw van deze woningen lossen we weer een klein stukje van het probleem op.’

Van Rhijn projectontwikkeling gaat het deelgebied volledig zelf bouwen. Naast de bouw van de woningen zorgt de ontwikkelaar ook voor de voorbereidingen om te kunnen bouwen. Dit vindt in goed overleg met de gemeente plaats. Jan van Duijn is blij dat Van Rhijn Projectontwikkeling met deze fase kan beginnen. Voor de zomer start de verkoop van de woningen en in kwartaal vier van 2023 wordt het nieuwe woongebied klaar gemaakt om te gaan bouwen. Naar verwachting duurt de bouw van deze fase ongeveer anderhalf jaar.

Foto: gemeente Katwijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *