Alphense ondernemers strijden om ‘De Groene Pluim’

In 2022 nam Kewodak als allereerste Alphense ondernemer de Groene Pluim in ontvangst. Op 27 september wordt deze onderscheiding voor de tweede keer uitgereikt in Alphen aan den Rijn. De Groene Pluim wordt uitgereikt aan organisaties die zich actief inzetten voor duurzaamheid en sociaal beleid. Om voor de Groene Pluim in aanmerking te komen, kan het bedrijf of organisatie zich tot en met 30 juni 2023 aanmelden.
Veel bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn zijn al goed bezig op het gebied van duurzaamheid. Dat is niet altijd zichtbaar. Met De Groene Pluim wordt deze organisaties in de spotlight gezet. Als waardering en om andere ondernemers te inspireren.  

Erkenning duurzaam ondernemen 

De Groene Pluim versterkt, verbindt en zorgt voor het meer zichtbaar maken van duurzame bedrijven. Om voor de pluim in aanmerking te komen, doorloopt het bedrijf een door professionals uitgevoerde controle. Het bedrijf wordt op vier punten (Global goals) getoetst:  

  • eerlijk werk en groei van de economie 
  • verantwoorde consumptie en productie 
  • aanpak klimaatverandering  
  • samenwerken om doelen te halen  

Aanmelden tot en met 30 juni 2023  

Is uw organisatie ook goed bezig op duurzaam en sociaal gebied? Of kent u een bedrijf dat De Groene Pluim echt verdient? Iedere organisatie die meewerkt aan de vier Global Goals, maakt kans om de nieuwe Alphense Groene Pluimhouder te worden. Door mee te doen, laat u zien dat u werkt aan een duurzame toekomst. 

Aanmelden kan via deze link: https://degroenepluim.nl/werk-mee-invullen/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *