MINI Rockingham GT

MINI Rockingham GTSportief, gedurfd en legendarisch

Ik schreef het al eerder bij deze MINI als DroomAuto dat ik liefhebbers niet hoef  te vertellen dat de legendarische MINI 1275GT in de jaren 70 race na race won op het Britse circuit Rockingham Motor Speedway.

Ik vind het dan ook superleuk dat MINI ter ere van dit model de MINI Rockingham GT heeft geïntroduceerd. Sportief, gedurfd en legendarisch. Deze versie is leverbaar in verschillende MINI uitvoeringen, zoals de vijfdeurs, de Cabrio, de Countryman, de Clubman, maar voor mij is de echte MINI de 3-deurs. Heerlijke nostalgie dus in een modern jasje. Deze MINI valt meteen op door de stoere 

combinatie van de lakkleur White Silver met de Rockingham GT designelementen en de Piano Black afwerkingen. Daarnaast is hij uitgerust met de sportieve John Cooper Works trim met als highlight de unieke John Cooper Works Aerodynamica kit. Als je hem liever in het zwart hebt, dan kies je voor Enigmatic Black tegen meerprijs. In het interieur is het stoere karakter meteen te zien aan de Piano Black interieurpanelen, de sportstoelen bekleed in Dinamica/leercombinatie in Carbon Black en de antraciete 

hemelbekleding. Dit mooi gecombineerd met het nappa beklede sportstuur en een middenarmsteun voor. Verder is deze Rockingham Gt voorzien van een automaat, navigatiesysteem en meerdere veiligheids- en assistentie-systemen. 

Wat rijden betreft is dat zoals hij er uit ziet. Supersportief!

MOTOREN

Cooper

Cooper S

John Cooper Works

AFMETINGEN

Lengte 3821 mm

Breedte 1932 mm

Hoogte 1414mm

INHOUD

Bagageruimte  160 – 215 l

JOHN VROOM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *